...

Om os


Karriere


Kontakt


Indbrudssikring af vinduer


tel icon

Styrk sikkerheden med indbrudssikring af vinduer

I Danmark er der desværre en stor risiko for at få indbrud, hvis man ikke har indbrudssikret sit hjem eller ejendom. Hos MM Låsesmed har vi stor erfaring med indbrudssikring af vinduer, så du undgår at få besøg af ubudne gæster.

Vi oplever ofte, at der er mange, som kun har fokus på at få indbrudssikret hoveddøre og terrassedøre. Det er en stor fejl, da indbrud lige så vel kan ske gennem et vindue, som har gamle, slidte eller ikke-eksisterende låse. Derfor er det vigtigt, at du får indbrudssikret dine vinduer, så du kan føle dig tryg og mindske risikoen for indbrud.

tel icon
tel icon

MM Låsesmed indbrudssikrer dine vinduer

Vinduerne i din bolig eller på kontoret kan være ekstra udsatte og oplagte for tyven at bryde ind gennem. Uanset om vinduerne er af en ældre generation, eller om de er nye, så er det en god idé at få indbrudssikret dem. Det hjælper MM Låsesmed dig med.

Hos MM Låsesmed har vi mange års erfaring på området. Vi lytter til dine behov, og foretager en risikovurdering af din bolig eller erhvervsejendom for at identificere sikkerhedsmæssige faldgruber. Din tryghed er det vigtigste for os.

tel icon
tel icon

Hvordan sikrer vi dig bedst mod indbrud?

Indbrudssikring af vinduer handler om, at gøre det mest besværligt for indbrudstyven at bryde ind i din bolig. Politiets vurdering er, at hvis det tager indbrudstyven mere end 3 minutter at bryde ind, så vil tyven ofte give op. En tyv vil typisk forsøge at bryde ind på følgende måder:

bpTyven bryder vinduets ramme op med et koben.

bpTyven fjerner glaslister, og dirke derefter vinduet op.

bpTyven smadre ruden.

Ved indbrudssikring af vinduer hos MM Låsesmed, er du garanteret, at vi kun anvender metoder og produkter af højeste kvalitet. Derudover holder vores låsesmede sig opdateret indenfor de nyeste tendenser og metoder, så du får den sikreste løsning. Skal MM Låsesmed sikre din bolig eller virksomhed mod indbrud? Kontakt os på telefon 33 11 11 15, så tager v

tel icon

MM Låsesmed indbrudssikrer dine døre

For at nå en optimal sikring af din bolig eller erhvervsejendom, vil en indbrudssikring af både vinduer og døre være at foretrække. Hos MM Låsesmed arbejder vi blandt andet med effektive adgangskontrolsystemer, som er elektroniske.  Her er der kun muligt for personer, der er autoriserede, at få adgang til boligen eller erhvervsejendommen.

For mere info klik her

Få en sikker arbejdsplads med adgangskontrol

Hvis du vil indbrudssikre din virksomhed, og ikke mindst dine ansatte, bedst muligt, så skal du overveje at få installeret adgangskontrol. Hos MM Låsesmed tilbyder vi to forskellige adgangskontrolsystemer – Evolo Smart eller C-lever compact fra Dormakaba. Begge systemer gør det muligt for dig at administrere, hvem der har adgang til din virksomhed, og s

En af det største fordele ved en adgangskontrol fra Dormakaba er, at den traditionelle lås er udskiftet med en elektronisk. Dette har en stor betydning i forhold til indbrud, da der ikke vil være nogen lås at dirke op. Læs nærmere om vores elektroniske adgangskontrol.

Skal vi indbrudssikre dine vinduer?

Vil du gerne høre mere om vores service i forbindelse med indbrudssikring af vinduer, modtage et uforpligtende tilbud eller noget tredje? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 31 11 11 15 eller sende en mail til info@mmlaasesmed.dk.

Vi tilbyder bl.a. indbrudssikring af vinduer i følgende områder

LÅSESMED AMAGER | LÅSESMED HVIDOVRE | LÅSESMED NØRREBRO | LÅSESMED ØSTERBRO | LÅSESMED RØDOVRE | LÅSESMED VALBY | LÅSESMED BRØNDBY | LÅSESMED GLOSTRUP | LÅSESMED BALLERUP


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
modtage eksklusive tilbud hver uge

Nature

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtage eksklusive tilbud hver uge

tel icon